• Sediu: Greweln 2, Medias, Romania
  • Showroom: Tarnavei 2, Sighisoara, Romania
Daemus NOLI

Cea mai obisnuita greseala pe care o facem cand alegem tamplaria PVC

Cum să ocoliți cea mai comună greșeală în alegerea tâmplăriei PVC

Fie ca vorbim despre ferestre cu geam termopan sau de usi din PVC, exista cel putin o greseala pe care o facem majoritatea atunci cand ne hotaram sa alegem tamplaria pentru locuinta ideala.  Iar cei mai multi vanzatori de tamplarie PVC stiu acest aspect si profita de el .

Lupta pentru cat mai multi clienti din industria noastra este foarte tensionata. De aceea, fiecare companie incearca sa ofere cel mai mic pret posibil si acest lucru afecteaza calitatea produsului finit.

Cel mai important lucru pentru un client este sa vada fereastra sau usa montata . Dar sub acea tamplarie exista multe elemente care raman invizibile pentru utilizatori. Aceste elemente contribuie mult la stabilirea pretului ferestrelor si in acelasi timp sunt foarte importante in ceea ce priveste calitatea lor.

Pretul nu este intotdeauna cel mai important aspect ! Pentru a oferi costuri mai mici la produsele finale , multe companii fac compromisuri cu privire la calitatea elementelor din care este compusa o fereastra : feronerie,  armatura, etc . Si asta duce intr-un timp foarte scurt la deformarea rapida a ferestrelor.

De asemenea, o alta modalitate de a masca lipsa calitatii unui produs este redenumirea lui. Apar astfel asa zisele produse de top, premium, de 10 stele,  care au preturi  asemanatoare unei tamplarii de top mult mai cunoscuta, ca de exemplu Salamander, Deceunink , Veka, etc., dar calitativ sunt mult mai inferioare .