• Sediu: Greweln 2, Medias, Romania
  • Showroom: Tarnavei 2, Sighisoara, Romania

Ferestre culisant batante

Exemple de uși și ferestre culisante

Daemus NOLIUsile culisante cu ridicare creează o atmosferă degajată si senzatia de spațiu în fecare cameră. Pe balcon, verandă sau terasă: cu ajutorul unui mâner se realizează o legătură directă între spațiul interior și cel exterior – iar asta, fără pericole de împiedicare în spațiul de trecere. Armăturile din oțel de dimensiuni mari asigură o stabilitate maximă și o durabilitate sporită. Structura, echilibrată static, asigură o deplasare deosebit de ușoară a canatului și garantează fiabilitate de durată, precum și proprietăți remarcabile de protecție termică și fonică.

Daemus NOLIFerestrele și ușile culisante permit pătrunderea luminii în interiorul încăperilor și sunt un mod ideal de a conecta spațiile interioare și exterioare. În comparație cu cercevelele oscilante, care se deschid în interiorul încăperii, ușile culisante economisesc spațiu și pot fi deschise mai ușor.

Daemus NOLIUșile de la balcoane și terase reprezintă punctele slabe cele mai exploatate de spărgătorii de locuințe. Datorită componentelor de siguranță, precum punctele de închidere tip ciupercă, blocatorii
de siguranță și mânerele cu cheie, protecția anti-efracție poate fi adaptată cerințelor de siguranță individuale.

Daemus NOLISistemul culisant în plan paralel asigură un confort deosebit la
utilizare: prin rotirea mânerului, cerceveaua este batată automat – nu este necesară împingerea manuală a cercevelei.
Astfel, chiar și ușile culisante mari și grele, de pnă la 200 kg,
pot fi manevrate fără efort.